Erdoğan, Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Erdoğan, Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
  • 6 Aralık 2017 11:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin dünkü “Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması”nda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatlarından Hüseyin Aydın, dünkü açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı´na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Suç duyurusuna ilişkin Twıtter’de açıklama yapan Aydın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hukukunu,Yargı eliyle korumaya yönelik çabalarımız tavizsiz bir şekilde devam edecektir” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarının ardından 1.5 milyon liralık manevi tazminat davası açmıştı. Kılıçdaroğlu’nun iddialarında adı geçen diğer isimlerin de aynı şekilde tazminat davası açtığı belirtilmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; “Çeyrek asır geçti, yüzleşemiyorlar!”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.