Emrah Serbes Hakim Karşısında

Emrah Serbes Hakim Karşısında
  • 24 Mayıs 2018 17:24

3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes ikinci kez hakim karşısına çıktı. Serbes ifadesinde “Çok pişmanım, üzgünüm. Hızım 130 kilometreden fazla değildi. Yağışlı olduğu için hızımı düşürdüm. 130 kilometre otoban için aşırı hız değil. Kesinlikle kaza sırasında bir ilacın etkisinde değildim” dedi.

İzmir’de otomobiliyle çarptığı araçta aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan yazar senarist Emrah Serbes ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Habertürk Haber Merkezi’nden Neşet Dişkaya’nın aktardığı bilgilere göre, İzmir 8 . Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Emrah Serbes bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Serbes’in katibin cezaevine müzekkere yazmayı unutması nedeniyle cezaevinden getirilmediği belirtildi.
Emrah Serbes ifadesinde “Çok pişmanım, üzgünüm. Hızım 130 kilometreden fazla değildi. Yağışlı olduğu için hızımı düşürdüm. 130 kilometre otoban için aşırı hız değil. Kesinlikle kaza sırasında bir ilacın etkisinde değildim. Olay günü alkol kullanmadım, alkol kokmuyordum. Bu kaza kesinlikle benim yüzümden oldu. Asli kusurlu olduğumu kabul ediyorum. Cezam neyse çekmeye razıyım” dedi.

Behzat Ç. kitabının yazarı Emrah Serbes’in 22 Eylül’de İzmir-Aydın Otoyolu’nda,  kullandığı otomobilin kontrolden çıkması sonucu  bir başka otomobile çarpmıştı. Olay, Takla atan otomobilde bulunan 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik’in ölümüyle sonuçlanmıştı.

 

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.