“Elbirliğiyle atlatacağız”

“Elbirliğiyle atlatacağız”
  • 29 Temmuz 2016 08:57

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) temsilcileri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı görüşmede konuşan Vali Ayyıldız, “Sosyal hayatın devamını sağlayacak,  İzmirlilerin keyiflerinin kaçmasını önleyecek tedbirleri alıyoruz. Başkanımızla, siz değerli dostlarımızla, el birliğiyle, gönül birliğiyle bugünleri atlatacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK)’nın bünyesinde yer alan komitelerin başkanları ile Kent-Kamu İlişkileri Komitesi’nin üyeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İEKKK toplantı başkanı ve EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, İEKKK Çalışma Grubu Başkanı Prof.Dr. Atilla Sezgin, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güçlü,  Yaşar Holding A.Ş. CEO’su Dr.Mehmet Aktaş, ESBAŞ CEO’su Faruk Güler, EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh, Ege Koop. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ile Türk-İş Ege Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım hazır bulundu.

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nun 2009 yılında hayata geçtiğini hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “İEKKK, kentin bütün sivil toplum örgütleri, belli başlı kurum ve iş adamlarıyla ekonomiye yön veren girişimcilerin oluşturduğu, ayda bir kez toplanan, kentin sorunlarını masaya yatırdığımız, tartışıp kararlar aldığımız bir kurul. Bu tür kalabalık kurulları sürdürmek zordur ama biz 6 yıldır bunu düzgün bir şekilde çalıştırıyoruz. Sizi kurul toplantımıza katılmak için davet ediyoruz” dedi.

İEKKK Toplantı Başkanı ve EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ise, “İEKKK toplantılarımızda çok güzel fikirler ortaya çıkıyor. Eylül ayının son perşembe günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda bir araya geleceğiz. Gündeminizin çok yoğun olduğunu biliyoruz ama toplantımızda Sayın Valimizi de aramızda görmek isteriz, çok mutlu oluruz. Yaşanan son olaylarla ilgili biz sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Ülke olarak sıkıntılı günlerde arkanızdayız” dedi.

“Elbirliğiyle atlatacağız”

El birliğiyle, gönül birliğiyle..

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ise İEKKK daveti için teşekkür etti. Toplantıya katılmaya çalışacağını belirten Vali Ayyıldız, “İzmir zaten gönüllerin birincisi ama kentimizi ciddi anlamda birinci yapmak bizim görevimiz” dedi. Türkiye’nin olağanüstü günlerden geçtiğini hatırlatan İzmir Valisi şunları söyledi:

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır

“Mümkün olduğunca sosyal hayatın, insanların süregelen hayatının daha iyi halde devam etmesini sağlayacak, İzmirlilerin keyiflerinin kaçmasını önleyecek tedbirleri alıyoruz. Başkanımızla, siz değerli dostlarımızla, el birliğiyle, gönül birliğiyle bugünleri atlatacağız. Biz zaten son süreçteki duruşunu, demokrasiye olan bağlılığını, heyecanlı yapısını görünce İzmir’e bir kez daha sevgiyle bağlandık. İzmirliler olarak birlik ve beraberlik içinde daha güzel günler göreceğimize inanıyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.