Elazığlılar Soyer’i ziyaret etti

Elazığlılar Soyer’i ziyaret etti
  • 15 Nisan 2019 14:17

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Muzaffer Acar, Soyer’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İYİ Kİ BÖYLE BİR DERNEĞİNİZ VAR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum. Dernek çatısı altında toplanmak çok önemlidir. Dernek vakıf ve sivil toplum kuruluşlarını güçlendirmemiz ve sahip çıkmamız gerekiyor. İyi ki böyle bir derneğiniz var. Hemşerilerinize sahip çıkıyorsunuz. İzmir’de ki tüm sivil toplum kuruluşları, dernekleri bir araya getirecek bir fuar projemiz olacak. Bütün herkes kültürünü sırasıyla tanıtacak. Bizi bir araya getiren bir ülke kültürümüz var. Bütünleştirici olacağız. Ülkemizde bambaşka bir değişim gerçekleştirmeye çalışacağız. Kutuplaştırıcı değil, herkesi kucaklayarak, birleştirmek istiyoruz” Dedi.

ELAZIĞ KİMLİĞİNİ TANITMAK İÇİN VARIZ

İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar ise “ Derneğimiz uzun yıllar önce kuruldu. Ben ve geçmiş dönemde görev almış başkan ve yönetici hemşerilerimiz bu güne kadar başarılı bir şekilde görevlerini sürdürdü. Bizlerde 2 yıldır bu şerefli görevi yürütüyoruz. Bundan önce bir çok güzel projelere imza attık ve yapmak istediğimiz bir çok proje var. Sizin desteğiniz ile bu projelerimizi hayata geçireceğimizden eminiz. Elazığ kimliğini tanıtmak için varız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmeniz dolayısıyla sizi ve ekibinizi yeni göreviniz için kutluyor, başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise ziyaretten dolayı Başkan ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyeleri, Soyer’e Atatürk tablosu ve yöresel hediyeler sunmalarının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ‘Heyecanla çalışıyoruz’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.