Dünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndü

Dünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndü
  • 19 Eylül 2018 16:22

İzmir’in gözde turistik ilçelerinden olan Selçuk’un sahilleri adeta kaderine terkedilmiş durumda.

Denizin ve tarihin buluştuğu İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olan Selçuk’un en gözde yerlerinden olan Pamucak Sahili’nin hali görenlerin yüreğini sızlatıyor. Selçuk’un doğal güzellikleriyle ünlü sahili ve sahildeki balıkçı barınağı Selçuk Belediyesi’nin ilgisizliği yüzünden çöplüğe döndü. Sahilin her köşesi içki şişeleri, çöp atıkları ve yakılan ateş kalıntılarından geçilmiyor. Bunların yanında sahile bırakılan molozlar da görenlere şaşkınlık yaşatıyor. Sahile giden vatandaşlar son zamanda artan çöplerden ve bakımsızlıktan şikayet ediyor.

Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya  seslendi, “Pamucak artık çöpten geçilmiyor, belediyemiz bu konuya bir çözüm bulsun biz bu pislikten rahatsız oluruz. Başkan Bakıcı, sesimizi duysun bizi bu rezillikten kurtarsın” diye konuştu.

Dünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndüDünya ünlü Pamucak sahili çöplüğe döndü

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.