Dünya Şampiyonu’ndan Başkan Atila’ya ziyaret

Dünya Şampiyonu’ndan Başkan Atila’ya ziyaret
  • 3 Aralık 2017 12:02

Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Yaş Grupları Trambolin Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Bornova Belediyespor’un milli sporcusu Koray Altınel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti

Bulgaristan’da düzenlenen Trampolin Cimnastik Dünya Şampiyonası ülkemize altın madalya kazandıran Bornova Belediyespor’un milli sporcusu Koray Altınel, Başkan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.

17 yaşındaki milli sporcuya, antrenörü Gülşah Başol ile Annesi Akile Altınel ile Babası Ertan Altınel de eşlik etti. Başkan Olgun Atila, “Tüm Türkiye’ye büyük sevinç yaşattın. Bir Bornovalı olarak seninle gurur duyuyoruz. Sizlerin elde ettiği böylesi başarılar spora hizmet yolunda motivasyonumuzu arttırıyor” dediği Koray’a, bir büyük altın ile kol saati hediye etti. Koray Altınel ve ailesi de, verdiği destek nedeniyle Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Atila’ya teşekkür etti.

Koray Altınel, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen şampiyonanın senkron kategorisi, 17-21 yaş grubunda Doğukan Büyükarslan ile birlikte 47.150 puan toplayarak, Dünya Şampiyonu olmuştu. Bornova Belediyesi, Dünya Şampiyonu sporcusu için İzmir Adnan Menderes Hava Alanı’nda coşkulu bir karşılama töreni gerçekleştirmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na başvurular başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.