Doğanlar Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı

Doğanlar Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı
  • 11 Ocak 2018 10:38

Bornova Belediyesi’nin 2017 yılının Temmuz ayında temelini attığı Doğanlar Kültür Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Kısa sürede kaba inşaatı tamamlanan Merkez’in cephe kaplama ve ince işçiliğine geçilecek. Doğanlar Kültür Merkezi’nin bu yılın Temmuz ayında hizmete açılması planlanıyor.

Bornova Belediyesi’nin Doğanlar Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda projelendirdiği Doğanlar Kültür Merkezi’nin yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. 2018 yılının Temmuz ayında hizmete açılması planlanan Doğanlar Kültür Merkezi binasının kaba inşaatı tamamlandı. Kısa süre içinde cephe kaplama ve ince işçiliğine geçilecek olan Merkez, Doğanlar Mahallesi’nde önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

Doğanlar Mahallesi 1517 sokaktaki Doğanlar Kültür Merkezi, çağdaş mimarisiyle dikkat çekecek. 1258 metrekare alana yapılan Kültür Merkezi’nde 250 kişilik düğün salonu, Kadın Danışma Merkezi ve bu merkeze ait atölyelerin yanı sıra Dost Market’in Doğanlar Şubesi yer alacak. Doğanlar Kültür Merkezi bodrum, zemin ve birinci katlardan oluşacak. Bodrum kat otopark olarak kullanılacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Doğanlar Mahallesi’ne başta Bornova Stadyumu olmak üzere pek çok hizmet yapıldığını söyleyerek, “Doğanlar Kültür Merkezi de en çok talep edilen hizmetler arasında yer aldığı için kısa sürede projelendirerek yapımına başladık. Bu merkez pek çok ihtiyacı tek çatı altında karşılayacak” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK TURİZM SEZONUNA ERKEN GİRİŞ YAPTI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.