Diyet Kafe’de renkli görüntüler

Diyet Kafe’de renkli görüntüler
  • 7 Haziran 2018 11:09
Bornova Belediyesi PKU (Fenilketonüri) hastaları ve aileleri için ‘PKU Bahara Hoş Geldin’ partisi düzenledi. Bornova Belediyesi Dramalılar Kent Arşivi ve Müzesi’nin bahçesinde bulunan Diyet Kafe’ de düzenlenen programda Mikrop Hikmet, Nükhet Üke ve Yan Sanayi Grubu ile Cem Cansız ve Korneanın Sesi Grubu sahne alırken çeşitli etkinliklerle de katılanlar keyifli  bir gün geçirdi.
Bornova Belediyesi tarafından hizmete açılan özel temalı kafelerden biri olan Diyet Kafe PKU (Fenilketonüri) hastaları için düzenlenen buluşmaya ev sahipliği yaptı. ‘PKU Bahara Hoş Geldin’ adı ile düzenlenen partide PKU Hastaları ve aileleri keyifli bir gün geçirdi. PKU’lu bireylerin diyetlerine uygun yemeklerin ikram edildiği buluşmada Nükhet Üke ve Yan Sanayi Grubu ile Cem Cansız ve Korneanın Sesi Grubu sahne alarak müzik ziyafeti sunarken, İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet ise eğlenceye renk kattı. Söylediği şarkılar kadar danslarıyla da ilgi çeken Mikrop Hikmet’e etkinliğe katılanlar da eşlik etti.
Başkan Atila’ya teşekkür
Fenilketonüri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Korkmaz yaptığı konuşmada Bornova Belediyesi ve Bornova  Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekür ederek, “İzmir Büyükşehir ve özellikle Bornova Belediyesi’nin PKU ve Çölyak hastaları için yaptığı çalışmalar bir çok belediyeye de öncülük etti. Çünkü bu hastalıklar daha önce pek fazla bilinmiyordu. Bu nedenle de başta bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi. Songül Korkmaz, Bornova Belediyesi’nin PKU hastaları için yaptığı çalışmalara organizasyona katılan Bornova Belediye Başkan Vekili Mustafa Akkaya’ya plaket vererek teşekkür etti.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.