Davullu oy kullanma çağrısı

Davullu oy kullanma çağrısı
  • 20 Haziran 2018 12:40

Selcan Şerifaki\ Gazete Ege

CHP Konak İlçe Başkanlığı, 24 Haziran’a sayılı günler kala, Kemeraltı’nın Konak girişinden tarihi çarşıyı dolaşarak, vatandaşa oy kullanma çağrısında bulundu.

Davullu oy kullanma çağrısı

Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, çarşı girişinde yaptığı basın açıklamasında; “24 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok kritik bir süreç bu seçimlerin yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle ikliminde sıcak olmasından dolayı biz yurttaşlık görevimizi yerine getirmek üzere sandıklarımıza sahip çıkmak ve sandığa giderek oyumuzu kullanmak zorundayız.  Çünkü bu seçim adaletin, barışın, ekonomik refahın, dış politikadaki itibarımızı eğitim ve sağlıkta fırsat eşitliğini yeniden tesis edilebilmesi ve temel hak ve özgürlüklerin ve demokrasinin ülkemizde yeniden vücut bulması için önemli bir seçim. Bu yüzden milletimizin bu seçime yüksek oranda katılması çocuklarımızın ve gençlerimizin aydınlık ve güçlü nesiller olarak yetişmesinin teminatı olacaktır. Bizim sadece bugüne değil geleceğimize ışık saçmamız lazım. Geleceğimize güven aşılamamız lazım. Geleceğimize inanmamız lazım. Ve geleceğimize sahip çıkmamız lazım. O nedenle bu seçimde yanımızda kimlik belgemiz, seçmen kartımız ve oy pusulamızla birlikte; satılan fabrikaları, yapılan yolsuzlukları, kol kola gezdikleri, besleyip büyüttükleri, ne istediler de vermedik dedikleri terör örgütleri, şehitlerimize kelle dediklerini, çiftçimizin köylümüzün düştüğü dar boğazı, cinsel suçların yüzde 400 artması, 1000 odalı sarayın 1 dakikalık harcamasının asgari ücretle çalışan birinin 1 aylık emeğine denk gelmesini unutmayarak, vicdanımızı da yanımızda götürerek oyumuzu kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Davullu oy kullanma çağrısı

Gruşçu, basın açıklamasının ardından ilçe teşkilatı ve aralarında CHP İzmir milletvekili Tacettin Bayır’ın da bulunduğu kalabalık, Kemeraltı’nı dolaşarak, İzmirlilere sadık çağrısında bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.