Daha kaç kere açılacak…

Daha kaç kere açılacak…
  • 5 Ekim 2016 16:12

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Yine Çiğli Belediyesi yine fiyasko… 8 Ekim Cumartesi günü İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir çok ilçe de, bir dizi açılış törenine katılacak bunlardan bir tanesi de Çiğli Belediyesinin projelerini kapsayan açılışlar. Ancak Genel Başkan Kılıçdaroğlu Çiğli’de açılmış yerleri tekrar açacak.

Genel Başkanın Çiğli’de açacağı yerler arasında Esentepe, Maltepe ve yeni mahalle muhtarlık binaları da yer almakta bu muhtarlık binaları 2 yıl önce bitirilen ve fahiş fiyatla yapılan muhtarlık binaları.

Öte yandan çalışmakta olan ÇİBEM’ de isim değişikliği yapılarak ‘Çiğli’nin fidanları’ adı altında tekrar hayata geçirilecek. Açılışları tekrar gerçekleşen tesislerin yanı sıra bir ilkede imza atan Çiğli belediyesi “Kış spor okulları açılışı” adı altında 2 yıl önce İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Kapalı spor salonu içerisinde yıllardır verilen kursların kayıt döneminin başlangıcının açılışını gerçekleştirecek. Kurs kayıt dönemine açılış gerçekleştirerek Belediyecilik anlayışına yeni bir soluk getiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan bir çok kesim tarafından da eleştiriliyor.

Daha kaç kere açılacak...

Daha kaç kere açılacak...

Dikkatlerden kaçmayan bir diğer konuda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Pelikan kafenin açılışa hazır olmadığı, Halkçı Başkan Hasan Arslan ismiyle sahip olduğu sosyal medya hesabından Pelikan kafe’nin fotoğraflarını paylaşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın paylaşımında da görüldüğü gibi kafenin bir çok yeri hali hazırda inşaat halinde. Kafenin Cumartesi gününe kadar yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uykularımızdan feragat edeceğiz, çok çalışacağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. yüksel dedi ki:

    İnanın ben bundan bir sene önce çigli belediye başkanına söylemiştim ortadoğunun ve türkiyenin devlet başkanı taip erdoğandır çiglininde devlet başkanı da sensin o bana kızmıştı taip erdoğan da sürekli aynı yerlerin açılışını yapıyor buda aynı değişen hiçbirşey yok

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.