Çiğli Belediye Başkanı ve İlçe Yöneticisi birbirine girdi

Çiğli Belediye Başkanı ve İlçe Yöneticisi birbirine girdi
  • 9 Eylül 2016 09:35

CHP İzmir İl Yönetiminin 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Programı münasebeti ile Basmane Karakolu önünden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş yapıldı. Cumhuriyet Meydanında ilçe örgütleri arasında fotoğraf çekimi yaşanırken Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile Çiğli CHP İlçe Yöneticisi Dursun Ali Kazar arasında tartışma çıktığı iddia edildi.

TartışmanıN konusu ise geçtiğimiz günlerde Çiğli Spor’a  verilen yemeğe kimlerin katılacağı tartışması oldu. Chp Çiğli İlçe Örgütünün Whatsapp grubunda Çiğli Belediye sporun yemeğine temsili olarak, ilçe örgütü yönetimi adına Zeynel Mertoğlu, Kadın Kolları adına Sema Kök ve Gençlik Kolları adına Baransel Güler’in katılacağı bildirildiği bunu üzerine  Baransel Güler’in  “yönetici arkadaşlarımız gelecek mi ? keşke onlarda gelseydi”, dediği  paylaşımının altına yorum yapan ilçe yöneticisi Dursun Ali Kazar ‘da “keşke yönetim gelseydi  “yönetime sahip çıkacağız, sonuna kadar arkandayım” diye yazdığı iddia edildi.

Whatsapp grubunda yapılan bu görüşmenin Hasan Arslan’a gösterildiği ve bunun üzerine Hasan Arslan’ın Cumhuriyet Meydanı’nda Dursun Ali Kazar’ı yanına çağırarak  “gelsene sen buraya” dediği ve bunun üzerine Dursun Ali Kazar’ın Arslanın yanına gittiği “sen nasıl Baransel’in yorumuna  destek verirsin? Dediği bunun üzerine ben CHP İlçe Yöneticisiyim tabiî ki Gençlik kollarımıza destek çıkacağım dediği ve bunun üzerine Hasan Arslan’ın:” sen nasıl yorum yaparsın yöneticiliği fazla abartma ne yöneticisi?” dediği ve yaşanan tartışma arasına partililerin girerek müdahale ettiği iddia edildi.

Kaynak; Ege haber ajansı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.