CHP’li Cihaner’den Kerimoğlu ve Ali Kılıç’a sert tepki

CHP’li Cihaner’den Kerimoğlu ve Ali Kılıç’a sert tepki
  • 10 Ocak 2018 14:16

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, İçişleri Başkanı Süleyman Soylu ile çekilen fotoğrafını paylaşmasına tepki gösterdi. Cihaner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Belediye başkanlarımızın ‘iktidara yaranma’ görüntüsü verebilecek söylem ve görüntülerden kaçınmaları gerekir” dedi.

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Kılıç’ın, İçişleri Bakanı Soylu ile paylaştığı fotoğraf sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Kılıç’a son tepki de CHP’nin İstanbul Milletvekili Cihaner’den geldi.

Cihaner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Belediye başkanlarımızın (parti politikalarını, kaygılarını ve gündemlerini gözetmeyip) “iktidara yaranma” görüntüsü verebilecek söylem ve görüntülerden kaçınmaları gerekir. Zorunlu resmi temaslar dışındaki bu görüntüler, -en azından- boyun eğmeyenlere ve direnenlere hakarettir” ifadesini kullandı.
CHP’li Cihaner’den Kerimoğlu ve Ali Kılıç’a sert tepki

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.