Başkan Alper’den Mesaj Karmaşasına Cevap

Başkan Alper’den Mesaj Karmaşasına Cevap
  • 12 Şubat 2016 16:00

Gazete Ege/Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımıyla 6 Şubat’ta gerçekleştirilmesi planlanan İZBAN Torbalı istasyonu açılış töreni, 14 Şubat Pazar gününe ertelenmişti. Törenin ertelenme sebebi, Bakan Yıldırım’ın, Kazakistan’ı ziyaret edecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na eşlik etmesiydi.

O İlçeden Skandal Mesaj Haberini Okumak İçin Tıklayınız…

Açılış töreninin yer ve zamanını bildirmek için CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’ndan gönderilen SMS’te, dikkat çeken bir ayrıntı oldu. İlçe Başkanlığı’ndan gönderilen ilk mesajda “14.02.2016 saat/ 11:00’da İZBAN Torbalı istasyonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım’ın da katılımıyla İZBAN Torbalı istasyon hattı açılış töreni yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir” denilirken, yaklaşık 20 dakika sonra gönderilen SMS’te, Binali Yıldırım ismi yerine ‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’ yer aldı.

“BAŞKAN KOCAOĞLU UNUTULMADI”

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Başkan Kocaoğlu’nun unutulmasının söz konusu olmadığını belirterek, “Bize Büyükşehir’den gelen mesajda Binali Yıldırım ve Aziz Kocaoğlu ismi birlikte yer alıyordu. Ancak partililerimiz Binali Yıldırım ismine tepki gösterince, bir sonraki mesajda yalnızca Başkan Kocaoğlu’na yer verdik” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.