CHP’li Akdağ: “İstanbul’a çadır kurarız”

CHP’li Akdağ: “İstanbul’a çadır kurarız”
  • 15 Nisan 2019 18:19

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, İstanbul’da yapılan yerel seçimin tekrarlanması ihtimalinde, Buca İlçe Örgütü olarak İstanbul’a gideceklerini ifade etti.

İstanbul seçim sonuçlarında son durum ülkenin merak ettiği konuların ilk sırasından düşmüyor. Seçimin üzerinden 15 gün geçmesine rağmen resmi seçim sonuçları belli olmadı ve henüz İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkanı belli olmadı. YSK, resmi seçim sonuçlarını açıklamadı ve Binali Yıldırım’ın geçen Ekrem İmamoğlu henüz mazbatasını almadı. Seçim yeniden mi yapılacak sorusu vatandaşların merak ettiği en kritik konuların başında geliyor. Seçimin yenilenmesi durumunda CHP’de adeta bir gönüllü çalışması başladı. Özellikle İzmir CHP örgütünde bu konuda İstanbul’a destek için hazırlıklar yapmaya başladı.

CHP'li Akdağ: "İstanbul'a çadır kurarız"

 “SADECE BİZ DEĞİL TÜM İZMİR TÜM ÜLKE İSTANBUL’A GİDER”

Gerçek Haberci’ye ziyarette konuşan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, seçimin tekrarlanması ihtimalinde tüm güçleriyle İstanbul’a destek vereceklerini söyleyerek, “İstanbul’da seçimin tekrarlanması konuşuluyor. Öyle bir durum olursa Buca İlçe Örgütü olarak İstanbul’a gideriz. Haksızlık için gideriz. Gerekirse boş bir alana çadır kurar mücadelemizi ederiz. Sadece biz değil tüm İzmir tüm ülke, İstanbul’a gider” şeklinde konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.