CHP’deki Büyük Zirvede Neler Konuşulacak?

CHP’deki Büyük Zirvede Neler Konuşulacak?
  • 8 Şubat 2016 15:32

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu, önemli bir zirveye ev sahipliği yapıyor.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, İzmirli Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Örgüt ve İzmir’in sorunlarının masaya yatırılacağı toplantıda fire veren isimler Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Erdal Aksünger ve Zeynep Altıok, İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Tuncay Özkan ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ oldu.

“HİZMET, KATILIMCI DEMOKRASİ…”

Toplantı öncesi açıklama yapan İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, “İzmir’de yerelde iktidarız. Parlamentoda 14 vekille İzmir’i temsil ediyoruz. Kurultaydan sonra da PM ve YDK’da güçlü bir temsile ulaştık. Bununla birlikte bize her zaman destek veren İzmirlilere daha iyi nasıl hizmet edebiliriz, İzmir’de yerel yönetimlerimizde katılımcı demokrasiyi nasıl getirebiliriz gibi konularda görüşmelerimiz olacak” şeklinde konuştu.

“YANDAŞ YARGI DA OLUŞTURULDU”

Ülkenin durumuna da değinen Yüksel, “Son siyasal gelişmeleri değerlendireceğiz. Türkiye’de son yıllarda yaşanan demokrasi ayıplarını konuşacağız. Yandaş iç çevreleri ve basın vardı. Fakat son yıllarda yandaş yargı da oluşturuldu. Bu konuda görüşmelerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, MUHTARLARLA BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.