CHP İzmir’den İmamoğlu’na destek

CHP İzmir’den İmamoğlu’na destek
  • 11 Haziran 2019 16:15

Gazete Ege / Selcan Şerifaki 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu için başlatılan maddi destek kampanyası için bir destek de CHP İzmir İl Örgütü’nden geldi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetim kurulu, il kadın kolları ve il gençlik kolları yönetimleri Ekrem İmamoğlu için bağışta bulundu.

İSTANBUL ÇIKARMASI YAPACAĞIZ
Bağış işleminin ardından açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bugün il yönetim kurulu, kadın kolları, disiplin kurulu üyelerimizle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş ve seçildikten sonra belediye başkanlığı YSK’nın hukuksuz, adaletsiz kararıyla gasp edilmiş olan Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına bir destekte bulunduk. Bağışımızı yaptık. Daha önce İzmir’deki ilçe örgütlerimiz katkıda bulunmuşlardı. Bugün biz de il başkanlığı olarak katkıda bulunduk. Seçimlerde son iki haftaya girildi. İlçe ve belediye başkanlarımız İstanbul’a gidiyor gerekli çalışmaları yapıyorlar. İzmir milletvekillerimizin tamamı İstanbul’da görevlendirildi. Bütün ilçelerde çalışmalar yapılıyor. Biz de yarın il yönetimi olarak İstanbul’a bir çıkarma yapacağız, hafta sonuna kadar orada çeşitli ilçelerde programlarımız var. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yarın İstanbul’da olacak. Onun programına iştirak edeceğiz. Önümüzdeki hafta tekrar bir çalışma programıyla İstanbul’a gideceğiz ve seçim gününe kadar orada kalmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

CHP İzmir'den İmamoğlu'na destek

İMAMOĞLU’NUN DAHA BÜYÜK FARKLA KAZANMASINI SAĞLAYACAĞIZ
Ekrem İmamoğlu’nun siyasete yeni bir dil getirdiğini ifade eden Yücel, “Ekrem İmamoğlu siyasete, dostluğun, kardeşliğin, barışın, sevginin dilini getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla birlikte önümüzdeki 5 yılda vereceği hizmetle Türkiye’deki siyasetin önünü açacağına ve siyasetin farklı bir vizyon kazanacağına inanıyoruz. Demokratikleşme yolunda, cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, hukukun üstünlüğüne bağlı bir yönetim anlayışına geri dönüş konusunda bunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Gerek CHP örgütleri olarak gerek de bu değerlere önem veren tüm siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri olarak Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına topyekün destek vereceğiz. 31 Mart’ta kazanılmasına rağmen sonradan gasp edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden daha büyük oy farkıyla Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasını sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek

İKİ İLE DÖRT PUAN ARASINDA BİR ORANDA ÖNDEYİZ!
‘İstanbul ile ilgili elinizde bir anket var mı?’ sorusunu yanıtlayan Yücel, “İmamoğlu’nun 2 ile 4 puan arasında bir oranda önde olduğuna dair veriler var. Ama tabii son 2 haftada bu fark daha da fazla açılabilir. Çünkü geçmişte Sayın Binali Yıldırım’a, AKP’ye oy verip de Cumhur İttifakı adayına oy verip de Ekrem İmamoğlu’na yapılan haksızlıktan dolayı pişman olduklarını ve bu sefer, 23 Haziran’da İmamoğlu’na oy vereceğini söyleyen çok sayıda vatandaşımız, seçmenimiz var. Farkın daha fazla açılacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.