CHP İzmir’de iki aday netleşti

CHP İzmir’de iki aday netleşti
  • 16 Ocak 2019 15:44

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki

İzmir’de bugün gözler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki MYK ve ardından başlayan PM toplantısındaydı.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede adı büyükşehir adayı olarak açıklanması beklenen Tunç Soyer’i veto edip kendisinin yeniden aday olabileceği yönünde açıklamada bulunmasının ardından büyükşehir adayının bugünkü toplantılarda gündeme gelmeyeceği belirtilmişti.

CHP Genel Merkezde kaybedilen 8 ilçenin adaylarının açıklanacağı toplantıda son dakika gelişmesiyle 5 ilçenin oylanmasında bugün sadece Aliağa ve Kemalpaşa adayları  kesinleşti. Oylamada Aliağa adayının eski ilçe başkanı Özcan Durmaz, Kemalpaşa adayının ise Rıdvan Karakayalı olmasına karar verildi.

Öte yandan bugün oylanması beklenen Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçelerinin adaylarının sonraki toplantıya kaldığı kaydedildi. Menderes’te Celil Anık, Torbalı’da Övünç Demir, Selçuk’ta Emir Cömert’in adaylığına kesin gözüyle bakılıyordu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.