Chp İzmir, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı

Chp İzmir, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı
  • 25 Mayıs 2018 19:01

Selcan Şerifaki –  Doğacan Öz

Tecrübeli  siyasetçi Alaattin Yüksel yönetimindeki i Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.  Cumhuriyet Halk Partisi  İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış konuşmasını CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yaptı.  Yücel  “24 Haziran’a kadar hiç durmadan kapı kapı sokakları, adım adım tüm İzmir’i dolaşarak çalışacağımızı göreceksiniz” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel,konuşmalarını bu şekilde sürdürdü:  “Bizler 24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışan bir Cumhurbaşkanı olacak sayın Muharrem İnce’nin seçilmesine ve Atatürk’ün kurduğu devlet yönetimine yeniden döneceğimize yürekten inanıyoruz. Bu yolda bu mücadelede en büyük desteği İzmir’in vereceğinden, Güneşin İzmir’den doğacağından en ufak bir şüphemiz yoktur. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz İzmir Seçim Koordinasyon Merkezimiz tüm çalışmalarımızın koordine edileceği, bizlere destek vermek veya bilgi almak için gelecek vatandaşlarımızın ağırlanacağı, sosyal medya ve bilişim ekibimizin çalışacağı, 24 Haziran’da Türkiyem kazanacak, biz kazanacağız ve 16  yıllık beceriksiz yönetim sona erecek diyen herkesi evi olacaktır. Bu merkez CHP’nin değil İzmir’in buluşacağı, dileyen herkesin gelip çalışacağı, bilgi alacağı, gönüllü olacağı bir halk merkezidir. Bizim kapımız da tıpkı gönlümüz gibi herkese açıktır” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı, AK Parti iktidarının 16 yılını anlatacaklarını dile getirerek; “Biz genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce ile birlikte sokaklarda evlerde tarlalarda dükkanlarda köylerde ve halkımıza ulaşabildiğimiz her yerde kendi projelerimizi, kendi kurtuluş reçetemizi anlatacağız. Ülkeyi 16 yıldır AKP’nin ne hale getirdiğini, ellerinde tüm imkanlar varken çözüm için hiçbir şey yapmadıklarını anlatacağız” şeklinde konuştu.

Seçim Koordinasyonu Merkezinin  açılışına , Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Disk Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı,  CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve İzmir milletvekili adayları katıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.