CHP Gençlik Kolları’nda Devir Teslim

CHP Gençlik Kolları’nda Devir Teslim
  • 10 Şubat 2016 14:40

CHP’de, hafta sonu yapılan Gençlik Kolları’nın 14. Olağan Genel Kurultayı’nda, Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Emre Yılmaz seçildi. Yılmaz, yeni görevini genel merkezde yapılan törenle devraldı. Devir teslim törenine CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır da katıldı.

GENEL SEKRETER SINDIR: “AYRI GARI DEĞİL, BÜTÜN KADEME”

CHP’nin geleceği olan gençlik kollarının, kurultay sürecini geride bıraktığını ifade eden Sındır, kurultayların yeni yönetimin belirlenmesinden öte, yeni hedeflere yönelik planların yapıldığı buluşmalar olduğunu kaydetti. Kurultayda aday olan bütün isimleri kutlayan Sındır, “Biz asla bu tür seçimlerde bir rekabet, bir kavga değil, hep bir yarış içinde olmuşuzdur. Hedef aynı, yol aynıdır, o yolu daha hızlı koşabilmenin yarışıdır. Kurultayda genç kardeşlerimiz bu yarışı Emre Yılmaz’ın sürdürmesini tercih ettiler. Bundan sonra hepimize düşen görev yeni seçilen genç arkadaşlarımızı desteklemektir” dedi.

CHP Gençlik Kolları'nda Devir Teslim

Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’a da teşekkürlerini sunan Sındır, “Hiçbir zaman için ayrı gayrı değil, biz ana kademe ve partimizin bütün organları kol kola, omuz omuza, ülkemizin aydınlık geleceği için, özgürlükçü demokrasiyi tesis etmek için, yargının üzerindeki vesayeti kaldırmak için, Türkiye’yi darbe hukukundan arındırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Daha sonra Sındır ve Yıldız, yeni Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’a mazbatasını verdi.

YILMAZ: ‘ÖTEKİLERİN’ ADAYI OLARAK ÇIKTIK

Yeni başkan Yılmaz da, “Bizler aday olurken tüm renklerin adayı olarak yola çıktık, ‘ötekilerin’ adayı olarak çıktık” dedi. CHP’nin, diğer gençlik örgütleriyle ortak çalışmalar yapabilecek bir konuma geldiğini belirten Yılmaz, bugüne kadar kişileri değil, inandıkları değerleri savunduklarını, bundan sonra da inandıkları şeyleri söylemeye, cesaretle devam edeceklerini kaydetti.

Törende Yılmaz, eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız’a plaket sunarken, Yıldız da yeni Gençlik Kolları Genel Başkanına çiçek verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.