CHP Çeşme İlçe Başkanı Oran: Binlerce Çeşmeli ile limanı kitleyeceğiz

CHP Çeşme İlçe Başkanı Oran: Binlerce Çeşmeli ile limanı kitleyeceğiz
  • 13 Eylül 2018 17:07

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, sosyal medya hesabından, şarbon hastalığı taşıyan büyükbaş hayvanların tutulduğu iddia edilen Panama bandıralı Rahmeh adlı geminin Çeşme Çiftlikköy açıklarında demirlendiğini iddia eden bir video paylaştı…

İstanbul açıklarında bir süre bekleyen ve şarbon hastalığı taşıyan büyükbaş hayvanların tutulduğu iddia edilen Panama bandıralı Rahmeh adlı gemi için Tarım ve Orman Bakanlığı’nın İspanya’ya gideceğini söylemesinin ardından geminin Çeşme’ye gittiği iddia edilmesinin ardından bugün CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, sosyal medyada bir video paylaşarak geminin Çeşme Çiftlikköy açıklarında olduğunu öne sürdü.
Oran, videoda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 

Yeryüzündeki cennet Çeşme’den Türk Kamuoyuna sesleniyoruz.
İstanbul açıklarında 20 gün bekledikten sonra 6 Eylül günü Akdeniz’e açılan Panama bandıralı Rahmeh adlı gemi yaklaşık 25 bin büyükbaş hayvan yükü ile Çeşme Çiftlikköy açıklarında demirlemiştir.
Şarbon hastalığı taşıdığı iddia edilen bu hayvanların Çeşme Limanı’ndan ülkemize indirilmesine hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz. Her türlü eylemi yapmaya hazırız. Gerekirse binlerce Çeşmeli ile limanı kitleyeceğiz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.