CHP 30 Ağustos’ta Sınıfta Kaldı

CHP 30 Ağustos’ta Sınıfta Kaldı
  • 30 Ağustos 2016 18:02

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenledi.

Zafer Bayramı kutlamasına CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe örgütlerinin temsilcileri, partililer ve vatandaş katıldı.

İzmir’de sabah saatlerinde gerçekleştirilen resmi törende de sönük bir kutlama gerçekleşirken, CHP’nin yapmış olduğu alternatif kutlamada sınıfta kaldı.

CHP İZMİR’DE SINIFTA KALDI

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Milli Savunma Bakanı Fikri Işık 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanmayacak açıklaması yapmış, bu açıklama ülke genelinde tepkiler almıştı ve CHP kanadından Zafer Bayramı için kutlama hazırlıkları başlamıştı. Resmi törenlerde askeri zırhlı araç ve helikopterlerinin gösteri yapmaması kutlamaların sönük geçmesine neden olurken bir sönük kutlamada CHP İzmir İl Örgütünün düzenlediği alternatif 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında gerçekleşti. Az sayıda katılımla sınıfta kalan CHP’nin Cumhuriyet meydanında gerçekleştirdiği törene yaklaşık 400 kişi katıldı.

Katılımın azlığına bir tepkide sosyal medyadan yaptığı paylaşımla CHP İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu’dan geldi. Soylu’nun paylaşımı şöyle;

4 000 000 MİLYONLUK İZMİRDE
400 KİŞİLİK MAHŞERİ BİR KALABALIKLA
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZI KUTLADIK

SADECE İL YÖNETİMİMİZİ SUÇLAMIYORUM BU AYIP HEPİMİZİN
MECLİS ÜYELERİ,30 İLÇE YÖNETİMİ,BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİMİ AİLELERİYLE BİRLİKTE
ENAZ 3000 KİŞİ YAPAR,KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARINI EKLERSEK 5000 KİŞİ DİYELİM
BİZ PARTİYİ KULLANANLARIN DEĞİL PARTİYE HİZMET EDENLERİN AŞIĞIYIZ

CHP 30 Ağustos'ta Sınıfta Kaldı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Farklı Renkli Kelebekler Otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. izmirli dedi ki:

    sanırım haberde yanlışlık var cumhuriyet partisi değil cumhuriyet halk partisi olacaktı

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.