CazgıRR Life’dan görkemli açılış

CazgıRR Life’dan görkemli açılış
  • 5 Haziran 2018 12:23

İzmir’in Çiğli ilçesi yeni bir mekana daha ev sahibi oldu. 4 genç girişimci arkadaşın yatırımı olan CazgıRR Life Çiğli’de kapılarını açtı.

CazgıRR Life'dan görkemli açılış

7’den 70’e herkesin odak noktası olmayı hedefleyen işletme görkemli bir açılış yaptı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan‘ın yanı sıra milletvekili Kamil Okyay Sındır, milletvekili adayı Bedri Serter gibi önemli isimler de açılışa katıldı.

Uğur Karataş, Şahin Çalı, Sedat Yıldırım ve Atılay Karasu ortaklığıyla kurulan işletme Çiğli’de sosyal yaşama artı katmayı hedefliyor.

CazgıRR Life'dan görkemli açılış

Belediye ve İZBAN istasyonuna yakınlığıyla dikkat çeken CazgıRR Life misafirlerini zengin mutfağı ve doğal içecekleri ile ağırlıyor. Ayrıca mekan kaliteli nargileleriyle de nargileseverlerin yeni uğrak noktası olmayı hedefliyor.

Yaptıkları yatırımla Çiğli’yi cazibe merkezi getirmeyi hedeflerini belirten Uğur Karataş: “Yıllardır Çiğli’de hizmet sektöründe büyük bir eksiklik vardı. Bu eksiklik sebebiyle Çiğli’de yaşayan genç arkadaşlarımız diğer ilçelere gitmek zorunda kalıyordu. Bizler de yıllardır Çiğli’de yaşayanlar olarak bu eksikliği çok yaşadık. Sürekli diğer ilçelere gidiyorduk. 4 arkadaş bir araya gelip Çiğli’de nezih insanların arkadaşları ve aileleriyle gelip, rahatça oturabilecekleri, hizmet kalitesi olarak da iyi bir kafe açma kararı aldık. Ve artık diğer ilçelerden de misafirlerimizi ağırlıyoruz. Vizyonumuzun temelinde güleryüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı var. Bulunduğumuz sokağı cazibe merkezi haline getirip artık diğer ilçelerden insanları Çiğli’ye çekmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.