Can Dündar ve Erdem Gül’den Davet Var

Can Dündar ve Erdem Gül’den Davet Var
  • 8 Şubat 2016 15:25

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel ve CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, tutukluluklarının 75’nci gününde Can Dündar ve Erdem Gül’ü ziyaret etti. Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’le Silivri Cezaevi’nde açık görüşte birer saat bir araya gelen Sertel ve Akkaya, her iki gazetecinin de durumlarının iyi ve morallerinin yerinde olduğunu söylediler.

Can Dündar ve Erdem Gül'den Davet Var

25 MART’A DAVET

Sertel ve Akkaya’nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Dündar ve Gül, 25 Mart günü yapılacak duruşmayı çok önemsediklerini ve katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirterek, “25 Mart’ta yargılanmayacağız, yargılayacağız. Saat 10.00’da herkesi Çağlayan Adliyesi’ndeki duruşmaya bekliyoruz.  25 Mart’ta medyanın ve düşüncenin özgürlüğünün adliye binasına sığmayacağını söyleyeceğiz” dediler.

Can Dündar ve Erdem Gül'den Davet Var

HALKIN GÜCÜ

CHP Milletvekilleri Atila Sertel ve Yakup Akkaya, ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada, “Halkın gücü daha önce Silivri zindanlarını yıkmıştı. Arkadaşlarımız 40 gün tecritte kaldılar ancak 40’ncı günden itibaren birlikteler. Moralleri yerinde, dimdik duruyorlar. 25 Mart’taki duruşmayı çok önemsiyorlar. Silivri zindanlarının yeniden yıkılması ve adaletin yerini bulması adına o gün herkesin orada olması çok önemli” diye konuştular.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.