Buza İzmir damgası

Buza İzmir damgası
  • 18 Ekim 2018 13:06

 

 

İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı, 2018–2019 sezonuna fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Gençler Ligi’ndeki ilk iki maçını rahat kazanan Büyükşehir Belediyesi, rakiplerini 7-2 gibi çarpıcı bir skorla yenerek bu sezon da şampiyonlukta iddialı olduğunu kanıtladı.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buz Hokeyi Gençler Ligi’ndeki ilk iki maçını firesiz tamamladı. Sezonun ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda 7-2 mağlup eden İzmir ekibi, rakibine karşı ezici bir üstünlük sağladı. Sezonun ikinci maçında Buz Adamlar’ı aynı skorla geçen İzmir ekibi, adeta güç gösterisinde bulundu.

 

20-21 Ekim’de iki dev randevu

Bu yıl da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, sezonun 3. ve 4. karşılaşmalarını Ankara’da oynayacak. 20 Ekim’de Genç Ankaralılar, 21 Ekim’de ise Başkent Yıldızları takımlarıyla karşılaşacak mavi-beyazlılar, maçlarda İzmirli sporseverlerin desteğine güveniyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.