Büyükşehir’den üreticiye “ballı” destek

  • 24 Mayıs 2016 15:46

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, partisinden istifa edip CHP’ye katılan Ertuğrul Civelek ile ilgili bir açıklama yaptı. Aydın yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Malumunuz üzere bir takım kişilerin sürekli olarak kendilerini komik duruma düşürmelerini bende sizler gibi izlemekteyim. Maalesef bu komediye Belediye Başkanı Hasan Karabağ da alet olup rol almıştır. Lakin yalan haberlere bir son vermek adına bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.

MHP Bayraklı ilçe Başkanlığımıza göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bir tek dahi bir istifa dilekçesi gelmemiştir.

Bizler sıradan bir siyasi partinin temsilcileri değiliz aynı zaman da Hak yolu, hakikat yolu kısacası Allah yolunda mücadele eden Kutlu Bir Davanın mensubuyuz. Kendisini ticari bir mal gibi görüp pazarlamaya çalışanların bizim davamızda asla yerleri yoktur. Bu tip insanlar değil yanlarında seksen kişi sivrisinek bile götüremezler. Bunların yapacakları tek şey kendilerine siyaset pazarında yer aramaktır. Hiçbir ülkücü bunlara uyup hareket etmez!

Bizler senelerden beri davamıza hizmet etmekteyiz ve Bayraklımızdaki siyaset arenasında birçok kişiyi tanırız. Kimin ne amaçla, kime hizmet ettiğini çok iyi biliriz. Biz seviyemizi düşürmemek adına bu konulara girmiyor ve bu kişileri muhatap almamaya devam ediyoruz. Bu vesile ile yalan haberde bulunanları, bu yalan haberleri bilinçli bir şekilde yapanları bu defalık yasal anlamda af ediyor, devamının olması durumunda hukuki yollara başvurarak ispatını isteyeceğimizi kamuoyuna saygı ile sunuyoruz.

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın’ın açıklamasının ardından Gazete Ege’ye konuşan Ertuğrul Civelek, Başkan Aydın’ın açıklamalarının doğru olmadığını iddia etti.

Civelek, “

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.