Büyükşehir Okul Sahalarına Renk Kattı

Büyükşehir Okul Sahalarına Renk Kattı
  • 22 Ağustos 2016 08:03

Gençleri spora teşvik etmek amacıyla 15 okuldaki 22 spor sahasını yenileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitim yuvalarına ayrı bir renk kattı.

Spora ve sporcuya desteklerini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki spor sahalarını yenileme çalışmalarında rotasını okul sahalarına çevirdi. Kentteki 15 okulun 22 spor sahası zeminini uluslararası standartlardaki malzemelerle yenileyen Büyükşehir Belediyesi, böylece gençleri spora teşvik için önemli bir adım daha atmış oldu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl yürütülen çalışmalar kapsamında Dikili Can Rüştü Tüfekçioğlu Ortaokulu, Dikili Çok Programlı Anadolu Lisesi,  Bornova Çimentaş Ortaokulu, Menderes Belediyesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bayındır İsmet İnönü Kültür Merkezi, Torbalı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi, Torbalı Subaşı Ortaokulu, Karabağlar Şerif Remzi Ortaokulu, Menemen İlçesi Türkelli İlköğretim ve Ortaokulu, Urla Anadolu Lisesi, Bayındır Ülfet Onart Anadolu Lisesi, Karabağlar Engin Hayri Özmeriç İlkokulu, Konak Kenan Evren Anadolu Lisesi ve Karabağlar Şehit Komando Er Fatih Özcan İlkokulu’nda bulunan toplam 22 adet spor alanını yenileyerek “Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) onaylı” akrilik zeminle kapladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.