Büyükşehir Gönüllerin Şampiyonu

Büyükşehir Gönüllerin Şampiyonu
  • 1 Mayıs 2016 09:32

2011’de kurulan takımla her yıl zirveye oynayan, 2013-14 sezonunda ise Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeycileri, bu yılki şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. Zeytinburnu ile 2-2’lik final serisinin son maçını kaybeden lacivert-beyazlılar, Süper Ligi ikinci olarak tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Didi Buz Hokeyi Süper Ligi’nde şampiyonluğu son maçta kaçırdı. 2-2’lik final serisinin son maçında Zeytinburnu Belediyesi’yle bu kez kendi evinde karşılaşan İzmir ekibi, 3-1 yenilerek Süper Ligi ikinci olarak tamamladı. Karşılaşmayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Bülent Akay da izledi.

Büyükşehir Gönüllerin Şampiyonu

Büyük mücadele yaşandı

Karşılaşmanın ilk devresi oldukça çekişmeli geçti. İki takımda sürekli kendilerini öne geçirecek sayıyı bulmak için büyük çaba sarf ederken, konuk Zeytinburnu Belediyespor ilk devrenin son dakikalarında bulduğu golle 20 dakikalık bölümü 0-1 önde tamamladı. İkinci devreye hızlı başlayan İzmir Büyükşehir Belediyespor  22. dakikada Erdoğan Coşkun’un attığı golle 1-1 eşitliği sağladı. Lacivert-beyazlı ekip rakibi önünde kendisini öne geçirecek golü ararken, konuk takım 32. dakikada 1-2 öne geçti. 35. dakikada  ise durumu 1-3 yaptı. İkinci devrenin son dakikasında İzmir BŞB, penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışını Serkan Gümüş kullandı. Penaltı kalecide kaldı ve ikinci devre 1-3 konuk takım lehine sona erdi. Karşılaşmanın son 20 dakikalık bölümünde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün skoru lehine çevirme çabaları sonuç vermedi ve maç 1-3 Zeytinburnu Belediyespor lehine sona erdi.

 Büyükşehir Gönüllerin Şampiyonu

Kupalar Başkan Kocaoğlu’ndan

Bornova’daki Uluslararası Buz Sporları Salonu’nda oynanan karşılaşmada buruk bir sevinç yaşayan İzmir ekibi, ikincilik kupasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte kaldırdı. Zeytinburnu Belediyesi’nin şampiyonluk kupasını da Federasyon Başkanı ile birlikte veren Başkan Aziz Kocaoğlu, centilmence mücadele eden her iki takımı da kutladı.

En değerli oyuncular

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen Zeytinburnu Belediyespor’dan Oleg Zadoıenko’ya şildini İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan en değerli oyuncu Seçilen Erdoğan Coşkun’a şildini İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan takdim etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.