BUCASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ OLAYLARLA İLGİLİ 17 KİŞİ YAKALANDI

BUCASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ OLAYLARLA İLGİLİ 17 KİŞİ YAKALANDI
  • 13 Şubat 2016 13:21

İzmir’de, Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları kapsamında oynanan Bucaspor-Beşiktaş maçında çıkan olaylarla ilgili 17 kişi yakalandı.
İzmir’de, Yeni Buca Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor’u deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaş çeyrek finale yazdırmıştı. Maç sırasında ise Bucaspor taraftarlarının bulunduğu doğu kale arkasındaki bazı kişiler, saha içerisine meşale yakıp atarak oyuna engel olmuştu.

BUCASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ OLAYLARLA İLGİLİ 17 KİŞİ YAKALANDI

Maç öncesinde de Bucaspor bayrağı bulunan koli içerisinde 107 adet meşale ve 20 adet sis bombası ele geçiren polisler, olaylar sonrasında işin peşini bırakmadı. Güvenlik kameralarını tek tek tarayan ekipler, meşalelerin daha önceden stadyumun kullanılmayan depolarında saklandığını ve bazı taraftarların ise meşaleleri forma ve montlarının içinde gizleyerek kale arkası tribününe getirdiklerini tespit etti. Olay hakkında başlatılan soruşturma kapsamında, 6222 sayılı Kanuna Muhalefet eden ve açık kimlik bilgileri tespit edilen iki Beşiktaş taraftarı ile tribünlere meşale sokan ve yakan 15 Bucaspor taraftarı yakalandı. Kanun gereği taraftarların spor müsabakalarını seyri yasaklanırken, kişiler adliyeye sevk edildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise olaylara karışan diğer şahısların görüntü tespitlerinin yapıldığı, yakalama çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.