Buca’nın sokaklarına 30 günde 30 bin ton asfalt

Buca’nın sokaklarına 30 günde 30 bin ton asfalt
  • 9 Aralık 2017 11:24

Buca Belediyesi’nden yılın son ayında asfalt atağı geldi. Belediye Buca’nın yollarına 30 günde 30 bin ton asfalt dökecek. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilk etapta merkez mahallelerde yapılacak çalışmanın startını Kozağaç Mahallesi’nden verdi. Başkan Piriştina, 2018 yılı hedeflerini de 85 bin ton asfalt dökerek, Buca’da girilmedik sokak bırakmamak olarak açıkladı.

Buca Belediyesi Buca’nın yollarına yatırım atağını sürdürüyor. Geride kalan yaklaşık 3,5 yıllık sürede ilçede yıllardır hizmet yüzü görmemiş mahallelerden başlayarak, cadde ve sokaklara yaklaşık 60 milyon liralık yatırım yapan Buca Belediyesi, yılın son ayında merkez mahallelere 30 bin ton asfalt dökecek.
“BUCA’DA GİRİLMEDİK SOKAK KALMAYACAK”
Buca yollarına “30 günde 30 bin ton asfalt “ hamlesi başlatan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, çalışmaların startını Kozağaç Mahallesi’nde verdi. Eğitimden spora, sanattan ulaşıma kadar birçok alanda vatandaşa hizmet götürmek için yoğun çalışma yaptıklarını vurgulayan Başkan Piriştina, 2017 sonu 2018’in ilk çeyreğine kadar Buca’da girilmedik sokak bırakmama hedefi koyduklarını açıkladı.
2018’DE 85 BİN TON ASFALT
Asfalt seferberliği çalışmalarını ilk olarak Merkez mahallelerde gerçekleştireceklerini açıklayan Başkan Levent Piriştina, “İlk etapta Kozağaç, Hürriyet, İnkılap, Güven, Menderes, Vali Rahmi Bey ve Efeler gibi merkez mahallelerde 30 günde 30 bin ton asfalt atacağız. Ondan sonra Şubat ayı ortası gibi Göksu, Gediz, Yeşilbağlar, Fırat, İnönü gibi ova mahallelere girip 30 bin ton asfalt da bu bölgelere atacağız” dedi.
Buca Belediyesi 2018 yılında 20 milyon maliyetle toplam 85 bin ton asfalt sererek, Buca’da girilmedik sokak bırakmamayı hedefliyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.