Bucalılar Sanat Güneşi’ni andı

Bucalılar Sanat Güneşi’ni andı
  • 7 Aralık 2017 10:11

Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz sesi ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren, 86.doğum gününde Buca’da anıldı. Yüzlerce Bucalı, Zeki Müren’in sevilen şarkılarını farklı bir yorumla icra eden Tolga Meriç’in solist olarak sahne aldığı “Zeki Müren Şarkıları” dinletisinde büyük üstadı aramızdan ayrılışının 21. yılında saygı ve özlemle yad etti.

Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu ve unutulmaz sesi Zeki Müren, doğum gününde Buca’da saygı ve özlemle anıldı. Yorumu ve sesiyle Türk Sanat Müziği’ne yön veren Zeki Müren, aramızdan ayrılışının 21. Yılında Buca Belediyesi tarafından Buca Protestan Kilisesi’nde düzenlenen “ Zeki Müren Şarkıları” dinletisiyle anıldı.
Solist olarak Tolga Meriç’in sahne aldığı dinletide Zeki Müren’in yorumladığı muhteşem eserler Bucalılarla buluştu. Piyanoda Hakkı Balamir, kemanda Yener Elmas, kanunda Ergün Karadağ, perkusyonda Onurcan Kaya ve tanburda Selim Şenel’in yer aldığı dinletide eserler anlatımlı olarak icra edildi.
Sanat müziğinin usta yorumcusu Zeki Müren’in sevilen eserleriyle büyülü bir dünyaya yolculuk eden Bucalılar, usta sanatçıyı bir kez daha özlemle andı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.