Bucalı kadınlar Zumba’yla form tutuyor

Bucalı kadınlar Zumba’yla form tutuyor
  • 19 Ekim 2017 11:23

Bayanların formda kalma arayışlarında son zamanların popüler aktivitesi zumba Bucalı kadınların da gözdesi oldu. Buca Belediyesi tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenen Zumba dersleri, hem eğlenmek hem de forma girmek isteyen bayanların tercihi oldu. 

Bilinen en eğlenceli fitness programlarından olan Zumba ,Bucalı kadınların vazgeçilmez sporu oldu. Bucalı kadınların hayatına yepyeni bir pencere açan ‘Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ kadınlara yönelik iş garantili meslek edindirme kursları, takı tasarım, pastacılık, pilates gibi eğitimlerinin yanında kadınların eğlenerek form tutması için zumba eğitimlerine de başladı.  

Son yılların yeni trendi olan Latin müziği eşliğinde eğlenceli zamanlar geçirerek zumba dersleri alan Bucalı kadınlar, eğlenerek kilo vermenin keyfini yaşıyor. 

Zumba ile zinde kalmanın, stresten uzak yaşamanın ve fit bedenlerle sağlıklı yaşamının konforuna kavuşan kadınlar, profesyonel eğitmenler tarafından verilen derslerde eğlenceli zamanlar yaşıyor. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde haftada bir gün Salı günleri 11.00-1200 ile 12.00- 13.00 saatlerinde iki seans olarak düzenlenen dersler tamamen ücretsiz olarak veriliyor. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.