Bucalı Gençlerin CHP Grubu’ndaki sloganına 4 yıl hapis istemi

Bucalı Gençlerin CHP Grubu’ndaki sloganına 4 yıl hapis istemi
  • 3 Aralık 2016 11:55

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP’nin 24 Mayıs 2016’daki TBMM Grup Toplantısı’nda, AK Parti, parti yönetici ve mensuplarına hakaret içeren slogan atılmasına ilişkin, CHP İzmir Buca Parti Yönetiminde görevli 8 şüpheli hakkında “hakaret” suçundan iddianame düzenledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Cevat İşlek tarafından düzenlenerek Ankara 43. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamede, Zahide K, Pınar Ç, Gündoğdu G, Selinay A, Burcu E, Erhan T, Nurdan K. ve Haydar G, şüpheli olarak yer aldı.

AK Parti Genel Sekreter Abdulhamit Gül, AK Parti Grup Başkanvekilleri İlknur İnceöz, Naci Bostancı ve Bülent Turan ile AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır’ın müşteki olduğu kaydedilen iddianamede, Gül, İnceöz, Bostancı, Turan ve Coşkun’un, 24 Mayıs 2016’da TBMM’deki CHP Grup Toplantısı’nda, AK Parti, parti yönetici ve mensuplarını hedef alan sloganlarla kendilerine hakaret eden şüphelilerden şikayetçi oldukları belirtildi.

CHP İzmir Buca Parti Yönetiminde görevli şüphelilerin, CHP Grup Toplantısı’na katılarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında, AK Parti yöneticilerini kastederek slogan atıp, hakaret ettiklerine yer verilen iddianamede, şüphelilerin 4 yıl 9’ar aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.