Buca’da Ücretsiz, Belgesiz Alışveriş

Buca’da Ücretsiz, Belgesiz Alışveriş
  • 4 Şubat 2016 08:29

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarını yaşatmak için hayata geçirdiği sosyal projeler ile fark yaratan Buca Belediyesi, ilçede yardımlaşmayı arttırmak adına kurduğu Giysi Bankası ile hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Kurulduğu ilk günden bu yana yüzlerce vatandaşın kıyafet ihtiyacını karşılayan Giysi Bankası, sunduğu kaliteli hizmet ile mağazayı aratmıyor.

Buca'da Ücretsiz, Belgesiz Alışveriş

Ücretsiz ve belgesiz alışveriş

Buca Belediyesi Çamlıkule Kültür Merkezi içerisinde yer alan Giysi Bankası’nda ayakkabı, kazak, takım elbise gibi ürünlerin yanı sıra gelinlik ve abiye kıyafetler de yer alıyor. Bucalı yardımseverlerin kullanmadığı ve kullanılabilir durumda olan eşyalarının sergilendiği Giysi Bankası’ndan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, istedikleri ürüne hiçbir belge ve ücret istenmeksizin kolayca ulaşabiliyor.

Hayırseverlere teşekkür

Giysi Bankası’nın iki yıl önce kurulduğunu ve bağışlanan kıyafetlerin özenle temizlenerek sergilendiğini söyleyen Giysi Bankası yetkilileri; kadın, çocuk ve erkek olmak üzere üç gruba da hitap ettiklerini ifade etti. Son zamanlarda özellikle işletmesini kapatan esnaftan yoğun olarak gelinlik ve abiye bağışı aldıklarını belirten yetkililer, ihtiyaç sahibi vatandaşları mağazaları aratmayacak düzeye gelen Giysi Bankası’na davet etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. PAYKASA dedi ki:

    ÇOK GÜZEL.KEŞKE HERKES BÖYLE DUYARLI OLABİLSE.BAŞARILAR.

  2. hilal aydin dedi ki:

    lütfen .bana büyük beden gelinlik vere bilirmisiniz gelinlik alçak durumum yok büyük beden olsa çok memnun olurum izmir bayraklida ikamet ediyorum eyer yorumumu görürseniz ve kabul ederseniz sevinirim çok itiyacim var telini yazıyorum tesakurler 05340552285

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.