Buca Tenis Kulübü yenilendi

Buca Tenis Kulübü yenilendi
  • 23 Temmuz 2018 10:51

Başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaş grubundan Bucalıyı sporla tanıştıracak tesisler yaratmak için çalışan Buca Belediyesi, var olan tesisleri de modern üniteler ekleyerek yeniliyor. Buca Belediyesi Tenis Kulübü Tesisleri’nde geniş çaplı tadilat çalışması yaparak baştan aşağı yenileyen Belediye, kapalı tenis kortlarını 2’den 4’e çıkarıp, spor söyleşileri ve seminerler için 120 kişi kapasiteli konferans salonu inşa etti. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, özellikle sportif eğitimlerin merkezi olacak salonun Ağustos ayında açılacağını müjdeledi. 

  

Her geçen gün gelişen ve yoğunlaşan nüfusun kültürel faaliyetlerinde kullanabileceği salon ihtiyacı için harekete geçen Buca Belediyesi, Evka 1’de bulunan Tenis Kulübü Tesislerini yenilemenin yanında, spor söyleşileri, toplantı ve seminerlerin yapılabileceği 120 kişilik konferans salonu inşa etti. 

Kortlar ikiye katlandı 

13 bin metrekarelik alanda kurulu olan Tenis Kulübü Tesisleri’ni baştan aşağı yenileyen Buca Belediyesi, tesisin spor salonunu yeni nesil kondisyon aletleriyle donatarak İzmir’e eşi benzeri olmayan bir salon kazandırdı. Genç yaşlı binlerce Bucalıyı tenis sporuyla tanıştıran, birçok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan Kulübün tenis kortlarını da bakıma alan Buca Belediyesi, 2 olan kapalı tenis kortu sayısını 4’e çıkararak tenis severlerin hizmetine sundu.  

Açılış Ağustos’a 

Çatı tadilatından iç ve dış boyasına, elektrik ve sıhhi tesisattan soyunma odalarına kadar geniş çaplı gerçekleştirilen tadilat çalışmalarında Tesise yeni üniteler de eklendi.  Kentte kültürden sanata, spordan eğitime kadar birçok alanda ihtiyaç duyulan konferans ve eğitim salonu içinde çalışma yapan Belediye, Buca Belediyesi Tenis Kulübü Tesislerine 120 kişilik konferans salonu inşa etti. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, nüfusu hızla artan kentte son teknoloji ile donatılıp modern mobilyalarla döşenen böylesi bölgesel toplama ve eğitim salonlarına ihtiyacı olduğunu belirtirken, 120 kişi kapasiteli konferans salonunun özellikle sporcu eğitimlerinde büyük bir boşluğu dolduracağını söyledi, açılış tarihi olarak ta Ağustos ayını gösterdi. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.