Brunson ABD medyasına konuştu

Brunson ABD medyasına konuştu
  • 16 Ekim 2018 19:39

 

Türkiye’de geçirdiği yıllar boyunca herhangi siyasi faaliyette bulunmadığını öne süren Brunson, “Türkiye’ye gitmemizin nedeni insanlara İsa Peygamberi anlatmaktı. Ancak bugün geldiğimiz noktada, Türkiye’de en çok nefret edilen insanlardan biriyim, muhtemelen” diye konuştu.

2016’da tutuklandıktan sonra günlerce hücre hapsinde tutulduğunu söyleyen Brunson, “Hapishanede tutulmak başlı başına zor bir durum. Başlangıçta günlerce hücre hapsinde tek başıma tutuldum. O günler çok zordu. Akli dengemi ancak saatlerce dua ederek koruyabiliyordum” dedi.

Daha sonra 8 kişilik bir koğuşta 20 kişiyle birlikte kaldığını iddia eden Brunson, koğuştaki diğer tutuklular için “Büyük kısmı FETÖ üyesi olmakla suçlanıyordu. Koğuş hayatı bir anlamda camide yaşamak gibiydi” dedi.

Brunson, koğuşta geçirdiği aylar için ise dil farkı, kültür farkı ve din farkı nedeniyle kendisini çok izole hissettiğini söyledi.(SÖZCÜ)

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.