Bostanlı’da bar dehşeti

Bostanlı’da bar dehşeti
  • 8 Eylül 2017 09:09

Karşıyaka Bostanlı’da bulunan bir bara silahlı saldırı gerçekleşti. Gece saatlerinde gerçekleşen olayda güvenlik görevlisi Nil Kayar hayatını kaybederken iki müşteri de yaralandı.

Aracıyla bar önüne gelen Ramazan Arcanlı çocuğuna küfür edildiği iddiasıyla pompalı tüfekle bara ateş açtı. Güvenlik görevlisi Nil Kayar hayatını kaybederken barda müşteri olarak bulunan Merter Mısırlı ve Sedat Şentürk yaralandı. 

Yaralı Merter Mısırlı Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıp tedavisinin ardından taburcu edildi. Sedat Şentürk ise Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. bostanlı halkı dedi ki:

    Bostanlı sokaklarında huzur kalmadı çoktandır..gürültü patırtı ve kaldırım hatta sokak ortalarına taşan masalarla yaşamaya çalışıyoruz.hiçbir yetkili ilgilenmiyor bu sokaklarda olanlarla..ne yazık ki iş silahlı çatışmalara kadar vardı.umarız en kısa zamanda içişleri bakanlığı bu sokaklara el atar da,eski huzurumuzu buluruz..bu sokaklarda aileler yaşıyor.ve çok zor durumdayız hepimiz..

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.