Bornova’ya kardeş ziyareti

Bornova’ya kardeş ziyareti
  • 21 Şubat 2017 10:26

Bornova Belediyesi’nin Bulgaristan’da bulunan kardeş şehirlerinin yetkilileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya dostluk ziyaretinde bulundu. Killi Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, Yenipazar Belediye Başkanı Aydın Osman ve Koşukavak Belediyesi Meclis Başkanı Metin Bayramali’nin gerçekleştirdikleri ziyarete, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’da katıldı.

 

Bulgaristan’da yaklaşan seçim öncesi İzmir’de yaşayan ve oy kullanacak olan vatandaşlarını görmeye gelen siyasiler Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı da ziyaret etti.  Killi Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, Yenipazar Belediye Başkanı Aydın Osman ve Koşukavak Belediyesi Meclis Başkanı Metin Bayramali’nin bulunduğu ziyarete CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’da katıldı.

 

Bornova’nın kardeş şehir olmasıyla gurur duyduklarını ifade eden konuklar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yaptığı çalışmaları da taktir ettiklerini belirtti. Başkan Olgun Atila, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bornova olarak İzmir’de göçmen nüfusun yoğun olduğu ilçelerden biriyiz. Bunun için de Bulgaristan’dan gelen kardeş şehirlerimizin temsilcileriyle buluşmak bizi çok mutlu etti” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.