Bornovalı öğrenciler eğlenerek öğreniyor

Bornovalı öğrenciler eğlenerek öğreniyor
  • 16 Ağustos 2018 09:05

Bornova Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için açtığı Sosyal Etkinlik Atölyesi tamamlandı. Eğlendirirken öğreten yedi haftalık eğitim programı, sunum ve gösterilerle son buldu. Özellikle robot şovları ilgiyle izlendi.

Bornovalı öğrencilerin yaz tatillerini eğlenceli ve yararlı bir şekilde geçirmelerini sağlamak için Bornova Belediyesi Dost Bilimevi BELGEM  tarafından açılan Sosyal Etkinlik Atölye programları tamamlandı.

Yedi haftalık eğitim programı, öğrencilere katılım belgelerininin de dağıtıldığı törenle son buldu.

Robot gösterileri

Öğrenciler eğitim boyunca öğrendiklerini sunum ve gösterilerle ortaya koydu. Yapılan sunum ve gösterilere başta anneler olmak üzere öğrenci velilerinin ilgisi yoğun oldu. Öğrencilerin Fen, Dil ve Tarih Atölyelerinde yapılan çalışmalarla ilgili sunumları heyecanla izlendi. En fazla dikkat çeken ise SCRATCH  ve mBOT eğitimi alan öğrencilerin kendi hazırlayıp kodladıkları çalışmalarla yapılan robot gösterileri oldu.

452 öğrenci katıldı

3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin eğlenerek öğrenmelerini sağlayan Sosyal Etkinlik Atölyelerinden 452 öğrenci yararlandı. Bornova Belediyesi Dost Bilimevi  Yaz Dönemi Sosyal Etkinlik Atölyelerindeki öğrencilerin 122′ si Kodu Game Lab, SCRATCH ve mBOT eğitimine, 330 öğrenci ise Akıl Oyunları, Matematik, dil ve tarih Atölyeleri çalışmalarına katıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.