Bornova’dan tüm yurda sanat götürüyorlar

Bornova’dan tüm yurda sanat götürüyorlar
  • 22 Nisan 2018 11:26

İzmir’in kadrolu tek belediye tiyatrosu olan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Bornova’dan tüm yurda sanatını yaymaya devam ediyor. BBŞT bu yıl Ankara ve İstanbul’un ardından Bursa’ya giderek Jeanne d’Arc’ın Öteki Ölümü isimli oyununu Bursa seyircisiyle buluşturdu.

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Bursa Nilüfer Belediyesi’nin tiyatro festivaline katılarak Jeanne d’Arc’ın Öteki Ölümü isimli oyununu seyirciyle buluşturdu. Bursa seyircisinin büyük ilgisiyle karşılaşan BBŞT oyunlarını Türkiye’nin dört bir yanında sergilemeye devam edecek.

Başkan Atila:Tiyatromuzla gurur duyuyorum

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “ Her yıl gerçekleştirdiği kurslar ile tiyatro dünyasına yeni yetenekler kazandıran BBŞT İzmir ve Türkiye’de tiyatro alanında önemli bir yere sahip. Bornova Belediyesi olarak her zaman sanata ve sanatçıya destek olmaya çalıştık.Tiyatromuzla gurur duyuyorum, hepsini  tek tek kutluyorum” dedi.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Bakırköy Belediyesi sanat işbirliği kapsamında İstanbul’da tiyatro gösterimi yapan BBŞT, öncesinde Ankara’da Taksav festivaline katılmıştı. Sergilediği profesyonel kadro oyunlarıyla gittiği şehirlerde de büyük beğeni toplayan BBŞT Bornova’nın adını tüm yurtta sanatla duyurmaya devam edecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na başvurular başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.