Bornova’dan Kaymakam Gündoğan’a vefa

Bornova’dan Kaymakam Gündoğan’a vefa
  • 16 Eylül 2018 09:44

Bornova Belediyesi, Bornova Kaymakamlığı’ndan Bursa Vali Yardımcılığı’na atanan Mustafa Gündoğan için veda gecesi düzenledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra Bornova Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarların da katıldığı Dramalılar Köşkü’ndeki gecede vefa örneği gösterildi.

Bornova Kaymakamlığı’ndan Bursa Vali Yardımcılığı’na atanan Mustafa Gündoğan, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği gecede yeni görevine uğurlandı. Dramalılar Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen geceye belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve kamu kurumlarının müdürlerinin yanısıra CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven ve AK Parti Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır da katıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 3.5 yıldır Mustafa Gündoğan’la birlikte Bornova’da güzel hizmetler vermeye çalıştıklarını belirterek, çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, yeni görevinde başarılar diliyorum.

Bursa Vali Yardımcılığı’na atanan Mustafa Gündoğan da “Bu geceyi tertip etmesinden dolayı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bornova ülkemizin en seçkin ilçelerinden bir tanesi. Bornova’nın kıymetini iyi bilin” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.