Bornova’daki Toplu İş Sözleşmesi Yüzleri Güldürdü

Bornova’daki Toplu İş Sözleşmesi Yüzleri Güldürdü
  • 9 Şubat 2016 09:02

Bornova Belediyesi ile Tüm Bel Sen arasında 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan toplu sözleşme Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda imzalandı. Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın imzaladığı toplu sözleşme ile en düşük memur maaşı 3.600 TL oldu. Ayrıca memurlara 400 liralık da yemek yardımı verilecek. Toplam 335 personeli kapsayan sözleşme gereğince 2017 yılında yapılacak zam ise enflasyon oranında olacak.

Bornova'daki Toplu İş Sözleşmesi Yüzleri Güldürdü

Performansımızı arttırmalıyız

Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol İzmir’deki en güzel toplu sözleşmelerden birini yaptıklarına dikkat çekti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya emek adına verdiği destek için teşekkür eden Erol, “Çalıştığımız iş yerinde performansımızı arttırmalı, Başkanımızın sunmuş olduğu bu desteğe karşılık vermeliyiz” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise tüm çalışanlara hakkaniyetle yaklaştıklarını ifade etti. Takım olmanın önemine değinen Başkan Atila, “İşçi, memur, hizmet alımı; hangi statüde olursa olsun tüm personelimizle uyum içerisinde, kentimize hizmet için çalışıyoruz. Bu anlamda onların en iyi haklara ve şartlara sahip olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, Alaçatı Ot Festivali’nin açılışını yaptı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.