Bornova’da yerinden yönetim

Bornova’da yerinden yönetim
  • 13 Mart 2018 10:56

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahalle gezilerinde vatandaşlarla buluşup talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor. Başkan Olgun Atila, halka hizmet yolunda geleneksel hale getirdiği gezilerini Doğanlar Mahallesi ile sürdürdü.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, göreve geldiğinden bugüne, ortak akıl ilkesi doğrultusunda gerçekleştirdiği mahalle turlarına Doğanlar’da devam etti. Başta Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler olmak üzere ilgili müdürler ve başkan yardımcılarının da eşlik ettiği Atila, sokak sokak gezdi, sorunlarını yerinde tespit etti.

Mahalle kahvelerinde de oturup, vatandaşlarla birlikte çay içen Atila, talep ve şikayetleri dinledi. Başkan Olgun Atila, inşaat çalışmaları devam eden Doğan Kültür Merkezi’nde de incelemelerde bulundu. Bornova Belediyesi’nin proje tanıtım ekibi de bölgede yaptığı anketlerle vatandaşların görüşleri alındı.

Doğanların değişen ve gelişen bir mahalle olduğunu vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bölge tarihi boyunca görmediği yatırımı son dört yılda aldı. Özellikle alt yapı ve yol konusunda çok önemli çalışmalar yapıldı. Göztepe ve Altınordu’nun maçlarını oynadığı Bornova Stadı sayesinde Doğanlar’ın adını bütün Türkiye duyduğu. Vatandaşların önde gelen isteklerinden olan çok amaçlı kültür merkezinin inşaatı da hızla devam ediyor” dedi.

Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Küçük ise Başkan Olgun Atila’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Son yıllarda mahallemizin çehresi değişti. Çünkü çok önemli hizmet ve yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Tüm bu çalışmalar için Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Atila’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, “Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.