Bornova’da sünnet heyecanı

Bornova’da sünnet heyecanı
  • 6 Eylül 2018 09:45

Bornova Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği Toplu Sünnet Şöleni bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Şölen’de 200 sünnet çocuğu ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdi. Büyükpark’ta düzenlenen şölene çocuklar Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte kortej halinde giriş yaptı. Gecede Yılmaz Demirtaş ve İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet ile Kara Miki Halil sahne aldı.

Bornova Belediyesi‘nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. 200 çocuğun sünnet olduğu şölen hem minikler hem de aileleri için unutulmaz bir anıya dönüştü. Büyükpark ta gerçekleşen Sünnet Şöleni‘ne çocuklar, orkestranın çaldığı müzikler eşliğinde palyaçolarla birlikte kortej halinde yürüyerek giriş yaptı.

Renkli görüntüler

Minikleri özel günlerinde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve eşi de yalnız bırakmadı. Tüm masrafları Bornova Belediyesi’nce karşılanan etkinlikte Yılmaz Demirtaş ve İzmir’in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet ile Kara Miki Halil sahne aldı. Sanatçılar, geceye katılan Bornovalıları söyledikleri şarkılarla çoşturdu. Eğlencenin zirveye çıktığı şölen renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar kendileri için hazırlanan özel günde sünnet pastasını Başkan Atila ile birlikte kesti.

Geleceğe yatırım

Çeşitli ikramların da yapıldığı Sünnet Şöleni’nde konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Her sene geleneksel hale getirdiğimiz Sünnet Şölenimizde sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum“ dedi. Çocukların geleceğin teminatı olduğuna da vurgu yapan Atila, “Çocuklarımıza sanatta, sporda, eğitimde yani her alanda destek vermek hepimizin görevi. Bizler çocuklarımıza yatırım yapıyoruz,  geleceğe yatırım yapıyoruz. Bornova bizim evimiz, İzmir bizim evimiz, Türkiye bizim evimiz. Dünya görüşü ne olursa olsun dil,din,ırk ayrımı yapmadan bütün hemşehrilerimizle Cumhuriyet çatısında ve bu bayrak altında sonsuza dek kardeşçe yaşamayı umut ediyoruz“ diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.