Bornova’da sokak basketbolu heyecanı

Bornova’da sokak basketbolu heyecanı
  • 19 Ekim 2017 11:12

Bornova Belediyesi ve Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Down Sendromlu gençlerin katılımıyla daha da anlam kazanan organizasyon ilgiyle izlendi.

Bornova Belediyesi ve Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapıldı. Üç gün süren organizasyon kadın-erkek karışık oyunculardan kurulu 8 takım katılımıyla gerçekleşti. Turnuva, İzmir Down Sendromlular Derneği’nin down sendromlu gençlerden kurduğu takımın sahaya çıktığı onur maçı ile başladı.

Turnuvaya katılan takımların ve down sendromlu gençlerin heyecanına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ortak oldu. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada, Empire of Hades birinci, Kilisenin İmamları ikinci, ADD(Atatürkçü Düşünce Derneği) Bornova Şubesi takımı ise üçüncü oldu.  Down sendromlulara da onur kupası ve madalyaları verildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.