Bornova’da “Mıknatıs” etkisi

Bornova’da “Mıknatıs” etkisi
  • 4 Aralık 2016 09:55

Kültürel aktivitelerle vatandaşların keyifli zaman geçirmesini sağlayan Bornova Belediyesi,  Bornovalo komedyen ve oyuncu Umut Oğuz’u ağırladı. Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte tek kişilik “Mıknatıs” adlı oyunu ile sahne alan sanatçı, yoğun ilgi gördü.  Çiçekliköy’de doğup büyüyen Umut Oğuz performansı büyük beğeni topladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da izleyici olduğu etkinliğin sonunda Başkan Atila,  aynı zamanda lise arkadaşı olan sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.
Bugüne kadar birçok sanatçıyı düzenlediği kültürel etkinliklerde hayranlarıyla biraraya getiren Bornova Belediyesi’nin son konuğu komedi film ve dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu Umut Oğuz oldu. Bornovalı olan sanatçı, kendisinin yazıp yönettiği ilk stand-up şovu ‘Mıknatıs’ ile hemşehrileriyle buluştu. Sanatçının ücretsiz olarak tüm vatandaşlara açık olan gösterisi Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.
Yoğun ilgi gören etkinlikte adeta yerinde duramayan sanatçı, sahne şovlarıyla da izleyenleri kahkahaya boğdu. Ara vermeden 2 saat sahnede kalan Umut Oğuz’un kendisini izlemeye gelen annesiyle olan anıları da ilgiyle dinlendi.
Bornova’da “Mıknatıs” etkisi
Bornovalılardan yoğun ilgi
Bornova Belediyesi Nikah Salonu’ndaki etkinlik büyük ilgi gördü. Ek sandalyeler konan salonda merdiven basamakları bile dolarken, salonun girişine de barkovizyon kuruldu. Sanatçı, kendini izlemeye gelen hayranlarıyla da tek tek fotoğraf çektirdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gösteri sonunda aynı lisede okuduğu Umut Oğuz’a çiçek vererek teşekkür etti. Umut Oğuz’un pek çok konuda olduğu gibi kültür ve sanatta da öncü olan Bornova’dan yetişen önemli oyuncu olduğunu söyledi. Atila, “Bornovamızdan çıkan sanatçılarımız bizim için büyük bir gurur kaynağı. Umut Oğuz da onlardan biri. Kendisi ile aynı dönemde Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nde okuduk.  Bize sergilediği gösteri gerçekten çok güzeldi. Kültüre ve sanata verdiğimiz destek artarak devam edecek” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  BORNOVA 1877'DEN GÖZ DOLDURAN PERFORMANS
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.