Bornova’da fiziki yatırımlar hız kesmiyor

Bornova’da fiziki yatırımlar hız kesmiyor
  • 26 Mayıs 2016 10:28

Bornova Belediyesi, Atatürk Mahallesi ve Pınarbaşı’nın ardından Doğanlar Mahallesi’nde de modern bir sosyal tesisi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Doğanlar’da yapılacak ve proje hazırlıkları devam eden kültür merkezinde;  Dost Market, çok amaçlı salon ve kadın dayanışma ofisleri yer alacak.

Bornova Belediyesi, sosyal projelerinin yanı sıra fiziki yatırımlarına da ara vermeden devam ediyor. Atatürk Mahallesi’ndeki kültür merkezinin yapımına hızla devam eden Bornova Belediyesi, bir süre önce Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin proje çalışmalarını da tamamladı. Doğanlar Mahallesi’ne de kültür merkezi kazandırılması için çalışmalar başladı.

Bornova Belediyesi’nin  Doğanlar 1517 sokakta inşasına başlayacağı tesis çağdaş mimarisiyle dikkat çekecek. Engelli vatandaşların da kullanımı için düzenlemeler yapılacak olan merkez Kadın Dayanışma Ofisi ve bu bölüme ait atölyelerin yanı sıra çok amaçlı bir salona sahip olacak. Ayrıca, Bornova Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan Dost Market’in Doğanlar Şubesi de bu tesiste çalışmalarını sürdürecek.

Bornova’da fiziki yatırımlar hız kesmiyor

Amaç yaşam standartlarını yükseltmek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Doğanlar Mahallesi’nde başta stadyum ve yeni yollar olmak üzere birçok projenin devam ettiğini hatırlatarak,  “Hayata geçirdiğimiz sosyal projelerle birlikte mahallelerimize yaptığımız fiziki yatırımlarla da Bornovalıların yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. ‘Bornova Bizim Evimiz’ sloganıyla ilçemizin her mahallesine ayrım yapmadan hizmet götürmek öncelikli hedefimiz. Doğanlar Mahallemizde geçen sene anaokulunu gerçekleştirdiğimiz alanın yanında bulunan belediye arsasına kültür merkezi yapacağız. Bu merkezde Türkiye’ye örnek olan sosyal projelerimizden Dost Market olacak. Kadınlarımızın sorunlarına çare olmak için Kadın Etüt ve Dayanışma Merkezi açacağız. Çocuklarımızın da gelişimi için üniversitelerle işbirliği içerisinde etkinlikler düzenleyeceğiz. Tesisimiz tamamlandığında bölge için önemli bir buluşma merkezi olacak. Tesisin üst katında mahalle sakinlerinin düğünlerini de yapabilecekleri bir salon olacak. Bu salonda aynı zamanda özel günleri ve toplantılarımızı gerçekleştirebileceğiz.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.