Bornova’da bayramlaşma zamanı

Bornova’da bayramlaşma zamanı
  • 14 Haziran 2018 10:51

Bornova Belediye Başkanı Olgun Ramazan Bayramı öncesinde çalışanların ile bayramlaştı. Dolu dolu, verimli bir Ramazan geçirdiklerini vurgulayan Başkan Atila, 24 Haziran’da yapılacak seçimlere değindiği konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Atila: ”Toplum olarak Cumhuriyet çatısı altında kucaklaşmamız gerekiyor” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Belediye çalışanlarıyla önce Fen İşleri Şantiyesi ardından Büyük Park’taki Kültür Merkezi’nde biraraya gelen Başkan Olgun Atila, tüm personelin tek tek elini sıkarken birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bornova Belediyesi olarak dolu dolu ve verimli bir Ramazan geçirdiklerini belirten Atila “1 ay boyunca kurduğumuz iftar soflarında hemşehrilerimizle buluştuk. İftar sonraları başta şehit ailelerimiz olmak üzere evlere konuk olduk. Bayramında böyle birlik ve beraberlik içerisinde ve şeker tadında geçmesini diliyorum. Ailelerinizin de bayramını kutluyor, küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum” dedi.

Hiç kimseyi ayırt etmedik

Bornova Belediyesi olarak sınırlı bütçe ve özveriyle önemli işlere imza attıklarını vurgulayan Başkan Atila, hiç kimseyi ayırt etmeden sosyal belediyecilik anlayışıyla haraket ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyledi. Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

24 Haziran kader seçimi

24 Haziran’da yapılacak seçime de değinen Olgun Atila, “Bornova Belediye Başkanı olarak değil, bu devletin okullarında okuyan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, çocuklarını yetiştireceği ülkede geleceğe umutla bakmak isteyen bir baba olarak şunları söylemek istiyorum: Ötekileşmiş, ayrışmış toplumumuzun Cumhuriyet çatısı altında kucaklaşması gerekiyor. Bu çocuklarımızın geleceği açısından çok büyük önem taşıyor. 24 Haziran bir kader seçimi. Lütfen bunları düşünerek sandığa gidin ve her kesimi kucaklayacak anlayışın yanında olun. İnanıyorum ki daha güzel günler çok yakında” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.