Bornova kazan, Başkan kepçe…

Bornova kazan, Başkan kepçe…
  • 18 Haziran 2018 15:33

Selcan Şerifaki \ Gazete Ege

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ramazanda kurduğu gönül sofraları ve evlere eşiyle beraber konuk olduğu ziyaretleriyle binlerce Bornovalı’nın takdirini kazandı.

Ramazan ve Bayram ziyaretlerinde toplam 51 eve konuk olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sorumlu olduğu ilçedeki tüm mahalleleri gezerek sadece ev ziyaretleriyle toplamda 693 kişiye ulaştı. Aralarında şehit ve gazi ailelerinin de bulunduğu toplam 51 eve misafir olan 64 aileyle göz göze temas kuran, onlarla sohbet eden Genç Başkan, yaptığı ziyaretlerle takdir topladı.

Bornova Belediye başkanı Olgun Atila, aralarında çocuklarında bulunduğu evlerde; kimi zaman bahçe sohbetlerine, kimi zaman balkon sohbetlerine ortak oldu. Onlarla birlikte dua edip, sorunlarını dinleyen ve  “Bornova bizim evimiz” sloganıyla ilçesindeki mahalleleri 1 ay boyunca bıkmadan usanmadan gezen Olgun Atila, sadece yaptığı ev ziyaretleriyle bile Bornovalıların gönlünde taht kurmayı başardı.

Ramazan süresince dernek ziyaretleri, kahvehaneler, yaptığı açılışlar ve belediyenin kurduğu iftar çadırlarında da vatandaşı yalnız bırakmayan Olgun Atila, binlerce kişiye bu ayda yardımlarıyla ulaştı.

1 ay boyunca yaptığı ev ziyaretlerden gülümseten kareleri Olgun Atila, sosyal medya hesabından da paylaştı. Bornova kazan, Başkan kepçe... Bornova kazan, Başkan kepçe... Bornova kazan, Başkan kepçe... Bornova kazan, Başkan kepçe... Bornova kazan, Başkan kepçe...

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.