Bornova Belediyesi’nden muhtarlara tam destek

Bornova Belediyesi’nden muhtarlara tam destek
  • 11 Haziran 2018 10:49

Bornova Belediyesi, vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için muhtarlara pek çok konuda destek oluyor. Bugüne kadar 11 muhtarlık ofisini tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde yenileyen Bornova Belediyesi, 5 yeni muhtarlık ofisinin yapımını da başlattı. Bornova Belediyesi, muhtarların elektrik, su, telefon faturalarının ödenmesinden, kırtasiye malzemelerinin karşılanmasına kadar pek çok ihtiyacını karşılıyor.

 

Bornova Belediyesi, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için tasarladığı yeni ofislerin sayısını arttırıyor. Bugüne kadar 11 mahallede, muhtarların ve vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan ofisleri tamamlayarak kullanıma açan Bornova Belediyesi, şimdi 5 mahallede daha muhtarlık ofislerinin yapımını başlattı. Yunus Emre, Kavaklıdere, Egemenlik, Karacaoğlan ve Serintepe mahallelerindeki muhtarlık ofisleri de kısa süre içinde tamamlanacak.

 

Muhtarların elektrik, su, telefon, internet ve sabit telefon faturalarının ödemesini üstlenen Bornova Belediyesi kağıt, poşet dosya ve toner gibi sarf malzemelerinin teminini de sağlıyor. Bornova Belediyesi son olarak, kurum içi ücretsiz görüşme olanağı sağlayan hatları kullanan muhtarlara birer akıllı telefon da tahsis etti. Muhtarlar bu hatlar sayesinde Bornova Belediyesi’nin müdür ve ilgili birimlerinin şeflerine doğrudan ulaşma imkanına sahip oluyor.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşlarla her zaman yüzyüze olan muhtarların zor bir görev yaptığını belirterek, “Biz de muhtarlarımıza destek olabilmek için el ele verip birlikte çalışıyoruz” dedi. Bornova’nın tüm mahallelerine eşit ve adaletli hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Atila, “Yeni ofislerle hizmetin kalitesinin arttığını gördük. Muhtarlarımız talep ettikçe yeni ofisleri yapmaya, kırtasiye malzemesi, fatura ödeme desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.