Bornova Belediyesi İEF’e ayrı bir renk katacak

Bornova Belediyesi İEF’e ayrı bir renk katacak
  • 23 Ağustos 2016 09:29

Bornova Belediyesi, 26 Ağustos Cuma günü  85. kez kapılarını açacak İzmir Enternasyonal Fuarı’na(İEF) yine ayrı bir renk katacak. Bornova Belediyesi’nin çalışma, hizmet ve projelerinin anlatılacağı stantta, Yeşilova Höyüğü ve Bornova Kadın Kooperatifi için de özel bölümler olacak. Stantta 10 gün boyunca hem yetişkinler, hem çocuklar için atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Bornova Belediyesi, bu yıl “İnovasyon” teması ve “Gelecek İzmir’de” sloganıyla düzenlenen 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın gözdesi olacak. 26 Ağustos Cuma günü kapılarını açacak Fuar’da 3 nolu holdeki 150 metrekarelik stanta, 10 gün boyunca Bornova Belediyesi’nin çalışma, hizmet ve projeleri anlatılacak.

Yeşilova Höyüğü için ayrılan özel bölümde İzmir’in tarihini 8.500 yıl öncesine dayandıran kazıların yapıldığı alan ve bu alanın yanındaki Ziyaretçi Merkezi tanıtılacak. Arkeologlar’ın da yer alacağı stantta Merkez’e ve kazı alanına düzenlenen turlarla ilgili vatandaşlara bilgi verecek. Bornova Belediyesi öncülüğünde geçen yıl  kurulan Kadın Kooperatifi de el emeği ürünleri ile stanttaki yerini alacak. Performans ve şovlar stantta ayrı bir renk katacak.

Bornova Belediyesi İEF’e ayrı bir renk katacak

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz de Bornova Belediyesi olarak bu yılda en güzel şekilde bu fuarda yerimizi alıp vatandaşlarımızla buluşacağız. Çeşitli sürprizlerimizin olacağı standımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi’nin standında hem yetişkinler, hem çocuklar için atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Saat 18.00 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmaları gerçekleştirileceği tarihleri şöyle:

26 Ağustos Cuma: Yemek, İnovasyon ve Teknoloji Atölyesi

27 Ağustos Cumartesi: Çay Yapımı Atölyesi, Atık Kağıtlardan Oyuncak, Giysi, Kutu Yapımı Atölyesi

28 Ağustos Pazar: Armağan Kutusu Yapımı Atölyesi, Stitch Twice Deri Atölyesi

29 Ağustos Pazartesi: Sanat Eserlerini Tanıma Atölyesi, Aroma Terapi Atölyesi

30 Ağustos Salı: Slime Hamur Oyun Atölyesi, Geri Dönüştürülmüş Kolye Atölyesi

31 Ağustos Çarşamba: Kitabı Kapağı Tasarlama Atölyesi, Doğal Boyama (Kök Boya) Atölyesi

01 Eylül Perşembe: Kağıttan Kelebek Kanvası Yapımı Atölyesi, Modern Kaligrafi Atölyesi

02 Eylül Cuma: Uzaya Yolculuk Kitabı Eşliğinde Geri Dönüşüm Uzay Mekiği Yapımı Atölyesi

03 Eylül Cumartesi: Masal Atölyesi

04 Eylül Pazar: Doğal Malzemelerden Baskı Atölyesi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Füruzan ve Yılmaz Karakoyunlu İzmir’de anılıyor

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.